0

EINDE VAN DE STAGE PERIODE

Ik ben zo zo blij dat ik ervoor gekozen heb om stage te lopen bij Rogier Wieland. Ik heb hier enorm genoten en enorm veel geleerd. Ik ging door een moeilijke periode, maar heb dankzij Danièle en Rogier ook veel over mijzelf geleerd. Ik ben hierdoor enorm gegroeid, in techniek, maar ook emotioneel gezien.

Ik ben enorm gegroeid in het riggen van dieren. Dit was een stuk lastiger dan ik dacht, maar ik kan nu veel meer dan voor de stage periode. Ik heb mee kunnen kijken in hoe een productie werkt en hoe de communicatie kan zijn met klanten. Ik heb geleerd hoe ik mijn brede kennis van dieren kan toepassen in animatie.

Rogier Wieland was eerst voor mij een gekke keuze, omdat ik helemaal niet zo van stop-motion houd. Ik wist niet dat je zoveel 3D animatie hierin kunt toepassen! Dit heeft wel mijn ogen geopend en deze periode heeft er zelfs naar geleid dat ik minder hekel heb aan stop-motion.

Rogier en Daan, echt enorm bedankt voor deze stage!! Ik heb zoveel van jullie geleerd en ik ben blij dat we nog verder gaan werken aan dit leuke project. Tot gauw!