Kayleigh Schaafsma

Ik ben 24 jaar oud en ik heb een grote passie voor illustreren, animeren, muziek en ontwerpen. Ik ben afgestudeerd als animator aan het AKV || St. Joost in Breda. Op dit moment volg ik de Master Game Technology aan het Breda University of Applied Sciences.

Toen ik klein was keek ik hele dagen naar Disney en tekende dit dan ook na. Het tekenen is nooit opgehouden en hierdoor ben ik ook Animatie gaan studeren. Naast animeren illustreer ik ook veel. Ik ben al sinds mijn 15e bezig met het illustreren van kinderboeken. Het mooiste aan illustratie en animatie vind ik dat ik een verhaal kan vertellen in de vorm van mijn eigen gecreëerde wereld.

Ik ben een eigen bedrijf gestart en werk nu als freelancer. Daarnaast ben ik bezig met het project Beertje Oso. Beertje Oso helpt kinderen omgaan met angst op een entertainende manier. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je graag contact met mij opnemen bel mij dan op 06 55 05 06 56 of mail naar info@kayleighschaafsma.nl. Alleen gedag zeggen mag ook! Ik vind het leuk om met mensen in contact te zijn.